top of page
Anke Coopmans _ MUTO Mediation

over muto

MUTO staat letterlijk voor verandering. Niet alleen de verandering van de situatie, maar ook de verandering in jezelf.

Een uitdaging voor iedereen in een conflictsituatie. Want de verandering ook bij jezelf zoeken, kan veel van jezelf vragen.
MUTO Mediation helpt daar graag bij.

Anke Coopmans was jarenlang werkzaam als manager in de vastgoedbranche. Daar zag zij hoe makkelijk verhuurder en huurder of aannemer en koper met elkaar in conflict kwamen. Vaak door een gebrek aan communicatie: enkel ruimte voor eigen standpunten en overtuigingen.

Terwijl juist door naar elkaar te luisteren zo veel meer kan worden bereikt en oplossingen worden bedacht waar beide partijen beter van worden.

Anke Coopmans | MUTO Mediation

Opnieuw leren luisteren naar elkaar, daar zit de kracht van een mediator.

Anke Coopmans

de kracht van samenwerken

Geïnspireerd door deze overtuiging begon Anke aan een opleiding tot mediator en besloot zich volledig te gaan richten op mediation. En met succes. Het vak bevalt haar zo goed dat ze naast bemiddeling in vastgoed en bouw tevens direct de focus heeft gelegd op familiekwesties en echtscheidingen, vooral wanneer er kinderen bij zijn betrokken.
Een ijzersterke combinatie waarbij zowel het zakelijke als sociaal-emotionele aspect van conflicten wordt gecombineerd.

Mediation is algemeen geaccepteerd bij echtscheidingen en andere familiekwesties, maar wordt daarnaast steeds vaker toegepast als snel, relatief goedkoop en effectief middel om zakelijke conflicten tussen partijen op te lossen. 

Anke Coopmans heeft ervaring in verschillende vastgoeddisciplines en -sectoren: vastgoedbeheer, vastgoed- en gebiedsontwikkeling, herontwikkeling en transformaties, taxaties, woningcorporatiesector. 

Als MfN-registermediator draait Anke Coopmans met MUTO Mediation op volle kracht en is het meest actief in de regio Maas en Waal, Nijmegen, 's-Hertogenbosch en Arnhem. 

Door haar positieve energie, daadkrachtige instelling en enthousiaste blik motiveert zij mensen met verschillende soorten conflicten om te vertellen, te luisteren en er samen uit te komen. 

 

Naast haar werkzaamheden als mediator, is zij tevens werkzaam als docent aan de Academie voor Mediationopleidingen, als trainer voor diverse bedrijven en instellingen en als vrijwilliger betrokken bij Buurtbemiddeling in de gemeenten Beuningen, Druten en West Maas en Waal.

MUTO Mediation

GET IN TOUCH

Wij drinken graag koffie!

bottom of page